Vragen of grote aantallen nodig? Bel ons dan op 070-2129226

Retourneren

Wij hanteren de regel ‘niet goed, geld terug’ voor klanten die niet volledig tevreden zijn over een product. Echter stellen wij hier wel de volgende voorwaarden aan:

-          Een product mag alleen binnen 30 dagen vanaf de datum dat het product is geleverd worden geretourneerd. 

-          Indien er meer dan 20% van een product  is verbruikt zal er naar evenredigheid worden terugbetaald. In alle andere gevallen krijgt de klant zijn volledige aankoopbedrag retour inclusief de verzendkosten. De retourkosten zijn voor de klant.

 

Hoe moet ik mijn bestelling retourneren?

Neem allereerst contact met ons op via het contactformulier. Dan kijken we of we je nog kunnen helpen met de reden waarom je niet volledig tevreden bent. Mocht je daarna het product alsnog willen retourneren, dan ontvang je van ons per e-mail een retourformulier.

 

Verzend het product vervolgens, wanneer mogelijk, in de originele verpakking. Mocht dit niet lukken dan vragen wij je het product stevig te verpakken. Je kunt het pakket versturen naar:

 

                Balanceergewicht.nl

                Binckhorstlaan 36 - M107

                2516 BEDen Haag

 

Wij storten zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen uw geld terug op het door u opgegeven rekeningnummer inclusief de verzendkosten.